Přesunujeme se do větších prostor (15.srpna = poslední den na Lidické a poděkování našim zákazníkům) !

   Vážení zákazníci, protože počet našich zákazníků
   (včetně dovozů) narostl do té míry, že nám již
   nestačí současné prostory, stěhujeme se od
   16.8.2018
 do nových (větších) prostor.

 

   Z výše uvedeného důvodu tedy dnem 15.8. ukončujeme
   provoz Restaurantu na Lidické 26
   (kde jsme působili od roku 2006).

 

Po přesunu všech gastrotechnologiíí a stavebních i interiérových úpravách Vás cca ve 2. polovině
září 2018 rádi přivítáme v nových prostorách
obědového Restaurantu na adrese Cejl 76, kde
bude pro naše zákazníky k dispozici i bezplatné parkování přímo u Restaurantu.

 

Děkujeme Vám za mnohaletou důvěru (kterou chceme ocenit ve středu 15.8. malým dárkem
pro všechny naše zákazníky) a věříme, že řadě z Vás budeme moci poskytovat naše služby i
na nové adrese
, resp. formou firemních dovozů !

 

Informace o přesném termínu otevření nového Restaurantu najdete včas na našich stránkách
www.vitalite.cz.

Váš Vitalité Zdravý Restaurant

 

Vylepšujeme pro Vás sezónní jídelníček:

těšit se můžete na nové saláty, teplou zeleninku i hlavní jídla !

 

                       
více o sezónní nabídce  ,

   o nabízených jídlech v MENU, resp. RAUTové nabídce ,

ale také o  nabídce pro rodiny s dětmi

 

Vitalité, restaurace moderního životního stylu

Myšlenka na založení Restaurantu se zrodila v hlavách jeho zakladatelů jako přímá reakce na přání začít formou zdravějšího způsobu stravování více pečovat o své zdraví, které je naším hlavním "aktivem". Nové a nové lékařské studie totiž znovu a znovu potvrzují, že to, co jíme (a v jaké pestrosti) zásadním způsobem ovlivňuje nejen naše zdraví, ale i naši každodenní výkonnost, pocit pohody a vitalitu ... více o prospěšnosti používaných surovin a naší filozofii při vaření

Otevírací doba

 

Restaurant Lidická 26

(provoz pouze do 15.8.2018)

 

od 2. poloviny září pro Vás připravujeme nové prostory: sledujte náš internet 

 

 

Po-Pá: 10.30 – 15.30

So 11 – 15

 

Kontaktní informace

TOP 10 jídel Vitalité

Steak z tuňáka na BIO jáhlích se zeleninkou
Steak z tuňáka na BIO jáhlích se zeleninkou
Lasagne a la Bolognese
Lasagne a la Bolognese
Filátko z lososa na bylinkách s bramb. kaší a vař. zeleninkou
Filátko z lososa na bylinkách s bramb. kaší a vař. zeleninkou
Čerstvé italské těstoviny se sušenou šunkou a zeleninkou
Čerstvé italské těstoviny se sušenou šunkou a zeleninkou
Domácí ručně dělané bramborové placky s povidly
Domácí ručně dělané bramborové placky s povidly
Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvým salátkem s rucolou
Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvým salátkem s rucolou
Pravé italské noky se sušenými BIO rajčaty
Pravé italské noky se sušenými BIO rajčaty
Kachní prsíčka s jablky na medu s bramborovou kaší
Kachní prsíčka s jablky na medu s bramborovou kaší
Ratatouile s pečenou zeleninkou a vařenými bramborami
Ratatouile s pečenou zeleninkou a vařenými bramborami
Kuřecí závitek s krůtím masem a kysaným zelím
Kuřecí závitek s krůtím masem a kysaným zelím

Píšeme o jídle

3 zásady jak správně jíst a udržet si linii i vitalitu

3.11.2013

Možná si v první chvíli řeknete, že článků na téma jak správně jíst už nepochybně vyšlo tolik, že by vydaly na obsáhlou encyklopedii. Pokud ale máte zájem si nejen přečíst jak na to, ale chcete mít i možnost vyzkoušet si každý den v praxi chutný a prospěšný způsob stravování přímo v restauraci, která taková jídla nabízí, je tento článek přímo pro Vás.
Dále textu se proto pokusíme popsat 3 hlavní zásady jak správně jíst a tyto zásady následně doplnit doporučeným jídelníčkem na celý (vzorový) den:

Obézních lidí v Česku i ve světě přibývá, dětí dokonce rychleji !

2.11.2013

V České republice stále přibývá lidí, kteří mají problémy s nadváhou. Přebytečné kilogramy trápí podle lékařů každého třetího Čecha, každý pátý je už obézní !
Odborníci o obezitě hovoří jako o epidemii nového tisíciletí a varují, že nadbytečná kila mohou odstartovat závažné zdravotní problémy.