Jak se k nám dostanete a kde zaparkujete:

 

Příchod i příjezd (auta i tramvaje) přes ulici Cejl je po prázdninách opět ZPROVOZNĚN !

 

(vchod/vjezd do areálu z ulice Cejl 76: přes silnici naproti zelené budově Finančního úřadu Brno II.):

 
(zdroj: www.mapy.cz)

 

Těšit se můžete nejen na jídla, na která jste zvyklí a která jinde na Menu nabídce často nebývají (lehká masa, ryby, čerstvé italské těstoviny, zeleninová jídla i čerstvé saláty), ale i na novinky, nebo překvapení, kterými hodláme jídelníček pravidelně vylepšovat.

Nově jsme jídelníček navíc zjednodušili tak, abyste si na svých oblíbených jídlech mohli pochutnat nejen v nadstandardní pestrosti, ale pořídit své jídlo i v co nejkratším čase a ten pak mohli využít sami pro sebe !

Novinkou je rovněž možnost bezplatného parkování během oběda
(bližší informace u obsluhy v Restaurantu).    

 

 

 

   Děkujeme za Vaši podporu i zájem o naše služby,
   které Vám poskytujeme i  formou firemních
   dovozů !

   

 

   Váš Vitalité Zdravý Restaurant

 

 

 

 

Vylepšujeme pro Vás sezónní jídelníček:

těšit se můžete na nové saláty, teplou zeleninku i hlavní jídla !

 

                       
více o sezónní nabídce  ,

   o nabízených jídlech v MENU nabídce,

ale také o  nabídce pro rodiny s dětmi

 

Vitalité, restaurace moderního životního stylu

Myšlenka na založení Restaurantu se zrodila v hlavách jeho zakladatelů jako přímá reakce na přání začít formou zdravějšího způsobu stravování více pečovat o své zdraví, které je naším hlavním "aktivem". Nové a nové lékařské studie totiž znovu a znovu potvrzují, že to, co jíme (a v jaké pestrosti) zásadním způsobem ovlivňuje nejen naše zdraví, ale i naši každodenní výkonnost, pocit pohody a vitalitu ... více o prospěšnosti používaných surovin a naší filozofii při vaření

Otevírací doba

 

Restaurant Cejl 76

Po - Pá:     11 - 14

 

Kontaktní informace

TOP 10 jídel Vitalité

Steak z tuňáka na BIO jáhlích se zeleninkou
Steak z tuňáka na BIO jáhlích se zeleninkou
Lasagne a la Bolognese
Lasagne a la Bolognese
Filátko z lososa na bylinkách s bramb. kaší a vař. zeleninkou
Filátko z lososa na bylinkách s bramb. kaší a vař. zeleninkou
Čerstvé italské těstoviny se sušenou šunkou a zeleninkou
Čerstvé italské těstoviny se sušenou šunkou a zeleninkou
Domácí ručně dělané bramborové placky s povidly
Domácí ručně dělané bramborové placky s povidly
Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvým salátkem s rucolou
Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvým salátkem s rucolou
Pravé italské noky se sušenými BIO rajčaty
Pravé italské noky se sušenými BIO rajčaty
Kachní prsíčka s jablky na medu s bramborovou kaší
Kachní prsíčka s jablky na medu s bramborovou kaší
Ratatouile s pečenou zeleninkou a vařenými bramborami
Ratatouile s pečenou zeleninkou a vařenými bramborami
Kuřecí závitek s krůtím masem a kysaným zelím
Kuřecí závitek s krůtím masem a kysaným zelím

Píšeme o jídle

3 zásady jak správně jíst a udržet si linii i vitalitu

3.11.2013

Možná si v první chvíli řeknete, že článků na téma jak správně jíst už nepochybně vyšlo tolik, že by vydaly na obsáhlou encyklopedii. Pokud ale máte zájem si nejen přečíst jak na to, ale chcete mít i možnost vyzkoušet si každý den v praxi chutný a prospěšný způsob stravování přímo v restauraci, která taková jídla nabízí, je tento článek přímo pro Vás.
Dále textu se proto pokusíme popsat 3 hlavní zásady jak správně jíst a tyto zásady následně doplnit doporučeným jídelníčkem na celý (vzorový) den:

Obézních lidí v Česku i ve světě přibývá, dětí dokonce rychleji !

2.11.2013

V České republice stále přibývá lidí, kteří mají problémy s nadváhou. Přebytečné kilogramy trápí podle lékařů každého třetího Čecha, každý pátý je už obézní !
Odborníci o obezitě hovoří jako o epidemii nového tisíciletí a varují, že nadbytečná kila mohou odstartovat závažné zdravotní problémy.