Blog: píšeme o jídle

TOP článek
3 zásady jak správně jíst a udržet si linii i vitalitu3.11.2013

Možná si v první chvíli řeknete, že článků na téma jak správně jíst už nepochybně vyšlo tolik, že by vydaly na obsáhlou encyklopedii. Pokud ale máte zájem si nejen přečíst jak na to, ale chcete mít i možnost vyzkoušet si každý den v praxi chutný a prospěšný způsob stravování přímo v restauraci, která taková jídla nabízí, je tento článek přímo pro Vás.
Dále textu se proto pokusíme popsat 3 hlavní zásady jak správně jíst a tyto zásady následně doplnit doporučeným jídelníčkem na celý (vzorový) den:

TOP článek
Obézních lidí v Česku i ve světě přibývá, dětí dokonce rychleji !2.11.2013

V České republice stále přibývá lidí, kteří mají problémy s nadváhou. Přebytečné kilogramy trápí podle lékařů každého třetího Čecha, každý pátý je už obézní !
Odborníci o obezitě hovoří jako o epidemii nového tisíciletí a varují, že nadbytečná kila mohou odstartovat závažné zdravotní problémy.

TOP článek
Strava má podstatný vliv na naše zdraví, vitalitu i pocit pohody (ze zprávy WHO):1.11.2013

Po tisíciletí se strava člověka významněji neměnila, ale s nástupem průmyslové výroby se začala výrazně měnit. V současné době se již strava lidí ve vyspělých průmyslových zemích velmi výrazně liší od té původní, dávnověké. Obvykle si myslíme, že průmyslová revoluce zlepšila náš život po všech stránkách - je to ale opravdu tak? Světová zdravotnická organizace k tomu uvádí (Zdroj: Diet, nutrition, and the prevention of chronic diseases - Report of a WHO Study Group, WHO, Geneva):

Přijďte do Vitalité!

vyzvedněte si své jídlo přímo ve Vitalité a nebudete nejen platit za dopravu, ale můžete zároveň i využít svého Věrnostního bonusu !


Hudcova 78/367 

612 00

Brno - Medlánky

 zákaznická linka:

+420 734 468 500